Poznań - Forum, Portal społecznościowy poznaniaków, forum
www.poznaniacy.com - forum o Poznaniu , poznaniakach - co się dzieje w Poznaniu, forum

Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:

FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Statystyki Rejestracja Zaloguj Album Download
 Ogłoszenie 

Poznaniacy.com

Poznań - Forum, Portal społecznościowy poznaniaków, forum Strona Główna » Administracja » Regulamin Portalu » Regulamin ogólny
Wiadomość
Autor

Wysłany: 2009-10-22, 15:45    Temat postu: Regulamin ogólny
1.Wulgarne zachowanie na forum:
1.1 obraza użytkowników oraz wdawanie się w bezpodstawne kłótnie dążące do konfliktu oraz niemiłej atmosfery - ostrzeżenie / blokada pisania / ban tymczasowy
1.2 używanie słów ogólnie przyjętych za niecenzuralne - ban tymczasowy / ban stały / usunięcie konta
1.3 zakazuje się reklamowanie serwisów o tematyce erotycznej, wklejanie linków prowadzących do tych serwisów, (nakłanianie, reklamowanie treści niedozwolonych) - ban stały
1.4 zakazuje się propagowanie treści rasistowskich oraz wszystkich rzeczy związanych z rasizmem - stwierdzone przypadki będą zgłaszane na Policje
2. Na forum zakazane jest:
2.1 - offtop / spam
2.2 - używanie w postach zwrotów: "ja też tak mam", "nie wiem", "chyba tak - chyba nie"
2.3 - pisanie postów nie związanych z tematem
2.4 - używanie samych emotikon lub nadmierne ich stosowanie ( kilkanaście na raz)
2.5 - zakładanie nowych tematów o problemie już opisanym na forum
Złamanie któregoś z podpunktów - ostrzeżenie stopnia drugiego

3. Na forum należy bezwzględnie używać polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż itp). Poprawia to czytelność i umożliwia szybsze rozwiązanie problemu w tym celu po napisaniu postu istnieje możliwość sprawdzenia poprawności pisowni..
W przypadku złamania punktu:
- pierwszy raz - podkreślenie błędów na czerwono oraz ostrzeżenie stopnia drugiego
- po raz drugi - podkreślenie błędów na czerwono oraz blokada pisana na okres 7 dni ( ostrzeżenie stopnia trzeciego)
- po okresie 7 dni od otrzymania blokady pisania kolejne złamanie tego punktu użytkownik zostaje usunięty z listy userów
W każdym z przypadków po otrzymaniu ostrzeżenia / upomnienia użytkownik ma obowiązek poprawić swoje błędy

Podpis:

west
Redaktor

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  

Skocz do: